MagnusAnd - Kollidert

Her kan du ha din egen tråd, med en presentasjon av sykkelen din; hvor lenge du har eid den, hva du har gjort med den og selvfølgelig litt generell informasjon eller om du sitter med noe annet på hjerte. Legg selvfølgelig med MANGE bilder! Dette er også stedet for arbeidslogger.
Brukeravatar
MagnusAnd
Veteran
Innlegg: 897
Registrert: 27 des 2010, 20:46
Sted: Halden
Kontakt:

MagnusAnd - Kollidert

Legg innav MagnusAnd » 03 jan 2011, 00:07

Hei ! :D

Tenkte jeg skulle fortelle mine opplevelser med lett motorsykkelen min, så får de som gidder lese;) Legger ut bilder til slutt :g Kommenter gjerne ;)

Jeg har da en Aprilia Rs 125 - 2006 :g (og en 2000 modell, fra side 15)

Det hele startet med at jeg var blitt 15 og konfirmert, og hadde en god del penger :g Jeg var lenge før det bestemt på at jeg skulle ha en lett, og det ble det;)
Jeg tittet på Finn.no til daglig, for å finne en sykkel som passet for meg :) Fant først Honda NSR, men plutselig en dag kom det inn en Aprilia RS 125 2006 modell til 25.000 kroner, og jeg gikk og snakket med pappa om det var greit om jeg kjøpte den, i forhold til pris og sånt. Vi kontakten han, han fortalte det at det var mange som hadde ringt før meg, men alle hadde spurt hva som feilet den ettersom den kostet bare 25.000 kroner. Det var ingenting feil med den. Og så avtalte vi en dag for å komme å se på den, ettersom jeg bor i Halden og sykkelen stod i Haugesund var det greit å avtale i god tid. Etter vi hadde kjørt lenge for å se på sykkel, kom vi endelig fram, han var ute å kjørte med den i gården når vi ankom, den var jo bare sykt tøff da! Etter å ha sett på den en stund, bestemte jeg meg for kjøp! :g Vi skrev kontrakt og stroppa sykkelen fast på hengeren. Vi var der oppe kl 19, og dro vel rundt i 20 tia igjen vel. På vei hjem ble vi stoppet av politiet :O De lurte på hvor vi skulle med motorsykkel midt på natta, til Hladen svarte pappa da, og de sa det var langt og ønsket oss god tur hjem :) Kom hjem i 06 tia dagen etterpå :P Og da var det bare rett på skolen :( Hadde ikke tid til å prøve sykkelen engang :'( Men men, fikk prøvd den etter skoletid da, hadde med meg kjæresten min hjem også så hun fikk også se den stilige sykkelen min :g Kjørte en liten tur til daglig, helt til ferien ........ :'( :'( :'(

Det var 2 dager før jeg dro til syden da jeg måtte flytte sykkelen ut av garasjen(som jeg lånte av naboen) fordi naboen trengte den selv. Den ville jo ikke starte :o Hva har skjedd ? Dren pleide alltid å starte på et trykk i 2 sec liksom, men nå startet den ikke før på 3 trykk kanskje, og den gikk heller ikke rent etterpå. Og så hadde jeg dratt til syden da pappa skulle flytte sykkelen til en annen garasje, da var det ikke sjangs å få den igang.... Jeg kom hjem fra syden og vi fikk satt den på verksted tilslutt. De sa at motoren hadde skjært seg, også skulle de fikse det og åpnet motoren og da fant han ut at motoren ikke hadde skjært seg, han bare pusset litt p motoren innvendig, slik at den gikk fint igjen :D Jeg fikk den tilbake, kjørte meg en tur og koste meg, og parkerte den. Dagen etter var den veltet.... en stor sprekk i side kåpa, riper på hekk osv..
Har hatt skikkelig "flaks" med denne sykkelen.....
Og etter denne velten ville ikke motoren starte lenger heller...... igjen..... Det var heldigvis bare støttebryteren som hadde hengt seg på, så den ble kobla ut.
Starta sykkelen nesten daglig, og i november skulle vi sette den på verksted for å få fikset alle sakdene, men da ville den ikke starte lenger, mest sannsynlig pga kulda, for den starta 2 dager i forveien. Så skulle vi prøve å dytte den igang da, det gikk men den gikk så vidt forover. Dette var tydeligvis pga feil plugg. Så vi endte med å dytte/trille sykkelen hele veien ned til byen, ca 3-3,5km #-o Det var årets trim!!! Og han stakkaren som skulle kjøre den ned for meg, har vodnt ennå, antaklig strekt en muskel eller noe :(

Da vi ikke hørte fra han, tok pappa kontakt med han, og nå skjer det noe se, nå har han fått bestilt delene til den og han regner med at han skal være ferdig med den i midten av februar :) Åhh, som jeg gleder meg !!!! [-o<
Var nedom verkstedet idag og hørte hvordan han lå an, han har montert alle kåpene og det andre som ble skadet, MEN når han skulle montere støttebryteren viste det seg at han hadde fått feil fra Graarud... Så da må jeg vente enda lenger .....

Jeg har nå fått tilbake sykkelen min, ENDELIG!!! :g Det er så deilig å kunne kjøre igjen :)

Nå skal jeg bestille meg Xenon lys av Ustrucks (her på forumet) :g
De er nå bestilt, så da er det bare å vente :|

Olje skift
Idag 13/6-11 har jeg fått byttet olje, grunnet mistanke av liten mengde ettersom den er hard på gira.
Dette hadde jeg da rett i, byttet olje idag, da tømte jeg det i et litermål, men kom bare ut ca 3 dl gett, altfor lite.
Så fikk jeg fylt på Motorex 75w90 girolje(6 dl) og det var et utrolig deilig resultat! Den gikk mykt og fint på giret igjen! :g
Så da går den vel en stund igjen ;)

Olje Lekkasje .....
Lørdag 6. August fant jeg ut at RS'n lekker olje, girolje.
Da jeg parkerte i gården lukta det sykt svidd + at det røyk en god del, så så jeg at den hadde lekket ned på potta.
Så en av de nærmeste dagene blir det å sjekke hvor lekkasjen er, og tømme motorn for olje for å se hvor mye som er igjen da jeg nettopp har fylt nytt.

Nytt dekk foran
Fradag 5. August var jeg og bestilte dekk.
Dunlop ett eller annet til 1350 kroner ferdig omlagt.
Men må skru av hjulet selv da de ikke har lov til å skru på motorsykler.
Bilde kommer da dekket er montert ;)
Måtte ha nytt dekk da jeg fikk vannplaning her om dagen grunnet mønster mangel :)

Olje-skift igjen
Mandag 8. August byttet jeg olje igjen for å sjekke hvor mye som var lekket ut.
Oljen jeg tappet ut var grå, ikke svart, men grå, slik skal det vel ikke være? Formeninger? - Slik skal det være :p
Fylte på Castrol 75w90.

Totalvraket høyreside - August 2011
Da var sykkelen vraket på alt på høyresiden, etter at jeg klarte og komme på utsiden av veien og fikk den desverre ikke opp på veien igjen da dette skjedde i en skråning. Det kunne gått mye verre hadde det ikke vert en haug med stener akkurat der midt i skråningen. Jeg, som person, hadde flaks, kom unna med lette skader og strekt nakke.
Skal prøve å få tatt noen bilder av sykkelen idag, 16/8, kanskje.
Jeg er også ganske heldig som har en bror uten lappen med en scooter som jeg får låne :)

Kondemnert
Nå er min Aprilia RS 125 (06) blitt kondemnert :'(
Jeg fikk igjen 30'000 kroner + hjelm, så er nå på utkikk etter en ny, vil ha en 2006 modell, denne skal skaffes iløpet av vinteren så jeg er klar med ny sykkel når sesongen starter igjen :)
Så hvis noen har en 2006 modell og selge eller kjenner noen så er det bare å ta kontakt med meg :)

Aprilia RS 125 - 2000

Har jo for en stund siden kjøpt meg ny sykkel, det ble jo såklart en Aprilia :)

Måtte vente 3 dager etter at jeg kjøpte den med å kjøre den pga innleverte skilter, så da hadde jeg god til å gjøre mye rart :g

Byttet bl.a. girolja på den, til Castrol 75w90, og fylte på 2-taktolje, også Castrol.

Også da jeg fikk se ramma på denne sykkelen, var jeg tvert imot fornøyd, så stygg!
Det måtte jeg gjøre noe med, så satt meg ned brukte 2 ager og en halv tube med autosol og fikk ramma skinnende blank!
Den fikk jeg mye oppmerksomhet og skryt for :g

Også dagen jeg fikk skiltene vasket jeg den før jeg dro den ut på veien, den var jo drit møkkete, og ble enda mer skinnende i ramma og felger :g

Har kjørt den siden September, og nå skal den selges.

Og da tenkte jeg at jeg skulle gå over sykkelen litt og sjekke, og fant ut at klossene foran var slitt nesten helt ut, heldigvis at jeg sjekket før jeg ødela skiva også.
Og drevene mine var også gående og hjullager i bakhjulet.

Delene er nå bestilt.

Drev(16-39) - MC-Deler
Bremseklosser - Speedoptions
Kjede - Speedoptions


Honda MT-5

Heisann!

Jeg har nå kjøpt meg en 1992 modell Honda MT-5.

Fikk beskjed om at denne var skjært men gikk fortsatt greit, dro inn og prøvde den og endte med kjøp.
De første kilometrene hadde den pottesmell i ett sett, jeg kjørte bak på RS'en, mens en kamerat av meg kjørte MT-5'en, og holdte på å le meg ihjel!
Litt senere begynte den å dra som h*lvette, men gikk 200 meter før den døde ut men så POFF! sa det også dro den på som søren igjen :lol:
Slik holdt den på en stund, til den plutselig ble bra. Men så begynte den igjen og det var like moro, hahah!!
Slik var den av og på hele veien hjem. Fikk den hjem og begynte å skru.
Lufteskruen var helt i bunn! Rensa forgasser. Byttet gasswire. Satt på derbi lykt, pga hadde ikke orginalt "lyspæreholder".
Ferdig med det så var det en prøve tur, men den drukna. Dro av powerfilteret og da gikk den klokkerent!
Renset filteret i bensin og så gikk den med.
Denne gikk jo som bare det, gjorde vel en 80km/t, kunne ikke være skjært da, han forrige eier'n måtte jo vært helt tett tenkte vi.
Også stoppa den/gikk ikke ordentlig, så bytta vi coil m/ledninger, men hjalp ikke. Bytta plugg og da gikk den ordentlig, men samme dagen røk pluggen igjen,
fikk bytta den og da gikk den helt til vi tok den med ut i isbelagt rundkjøring :lol:
Var kameraten sm kjørte den hjem som skulle teste moped på glatta, han kjører atv for tiden, og da gikk'n på tryne og ødela girkassa på'n.
Det endte med at jeg kun hadde ett gir, og det var 1. så da hadde den en toppfart på 20km/t.

Så skulle motoren splittes, men vi fikk ikke av svinghjulet så vi har ikke fått gjort det ennå. Men vi tok av sylinder og slikt og gjett hva?
Både sylinder og stempel var skjært, og den gjorde 80!! Kanskje han ikke var så tett tenkte vi da :lol:

Så nå står sykkelen hos kameraten og motorn ligger inne på arbeidsbenken og venter på svinghjulsavdrager :)

Forresten video ligger på facebook:

Splitting av blokk

Da har vi fått av svinghjulet, ikke med svinghjulsavdrager for det gikk ikke, så brukte vi en slags "lager avdrager" og da føk det av.
Så løsnet vi alle skruer som blokka satt i,og skulle til å dra av, men oops den satt litt :lol:
Så slo vi litt forsiktig med gummi hammer på sidene av blokka, mens vi dirket den opp. Gikk gradvis oppover.
Helt til vi kom til gir skifteren, over den slet vi litt, men gikk tilslutt med den også.
Alt så bra ut der, så da må vi tre til med trinn 2.
Får jeg ikke vært med på pga skole, men skal prøve å holde dere oppdatert ;)

Har også kjørt litt atv idag, det er moro det! begynner å bøli ganske god på svingene og sånt, neste gang blir det 2 hjul tenker jeg \:D/

Sjekk av gear
Som sagt splittet vi blokka for å sjekke gerakassa uten funn,
så da måtte vi jo ta opp på andre siden også for å sjekke.

Her fant vi noe se, selve vkesleren som dytter den i gear, hvis dere skjønner,
hadde en avknekt tupp, som førte til at den bare sporet over.

Også var jeg jo så heldig som fikk med en hel haug med deler til den,
så da tok jeg med en blokk jeg hadde liggende,
så tok vi delene fra den og satt i den andre.

Da var ikke jeg tilstede, grunnet skole.
Men han nevnte noe om at den ikke gikk i gear eller noe,
så han skulle få hjelp dagen etter.

Så forhåpentligvis får jeg den på veien i morra :g

Edit; Noen som vet hvor mye gearolje det skal være på den, den er 100% tom! :)


Gear fikset, ny sylinder, gåen tenning

Heisann! :)
Nå har jeg fått fikset Mt'n, gikk som ei kule i en dag før den tok kvelden.
Det var sylinderen som hadde fått nok, nå orket den ikke mer, så da skaffet jeg meg en ny en ;)
Ble en Polini sylinder m/stempel såklart.
Fikk den på og den dro som f*en, men druknet.
Men fikk ihvertfall prøvd den en liten runde i gården, nok til å dra rett opp på hjulet, uten vilje, og deretter rett i veggen :lol:
Dagen etter, begynte vi neddysing. Sitter nå i en 75 dyse, og drukner fortsatt! :O
Fikk en kamerat til å sjekke litt, fant ut at tenninga var f*cked.
Den tente kun innimellom, slik at da druknet pluggen i bensin den tok til seg.

Noen som har noen hint om hva som kan være galt nå?
- Ny coil
- Ny plugg
- Ny plugghette
- Nye ledninger til og fra coil
- Ny sylinder
¨

Til salgs

Da er det tid for å selge MT-5'en for å få penger til ATV :g

Har nettopp fått en billig ATV på hånd så da rpøver jeg å selge denne, for å få penger kjapt.

Denne er "EGENTLIG" i god stand.
Men for tiden går den ikke, den tenner ikke hele tiden. Mulig bare monteringsfeil av tennplate men orker ikke skru mer nå da jeg har funnet meg atv :g
Den starter og går, men drukner pga dårlig tenning.
Mye nytt på denne, som f.eks coil m/ledninger, sylinder(polini)++
Denne sykkelen er trimmet, men orginaldelene følger såklart med sammen med en haug av andre deler.
Som f.eks. flere hjulsett m/dekk, gafler, noe plast, ledningsnett tror jeg, motordeler++

Selges 4000/bud, dette er billig!!
Tips gjerne andre dere tror kan være intresserte :g


Takker for eventuelle svar :)


Legger ved noen bilder av syklene :)

Er det normalt at skiltet smelter når man kjører? Eller har han kjørt så langt per gang at det har blitt varmt og smeltet? ?tips? :)
Bilde

Et bilde fra den "gode" siden av sykkelen :D
Bilde

Et bilde av fronten, liten sprekk og riper på høyre speil.
Bilde

Riper på hjørne på hekken, og orginalt aprilia eksospotte, kjører uten noen tegn for trim, og er stolt for det! :g
Bilde

Her er et bilde av den skadde siden :(
Bilde

Var ikke måte på den sprakk heller :O
Bilde


Bilder fra 2011, etter reperasjon :g

Bilde

Bilde

Bilde

Bilde

Bilde

Før Autosol polish:
Bilde

Etter Autosol polish:
Bilde

Nyvasket og fin :D Før Autosol polish:
Bilde

Etter Autosol polish:
Bilde

Har desverre ikke noe før bilde av denne, kanskje i noen av de eldre bildene i tråden. Var for ivrig :g
Bilde


Nye bilder fra photoshoot med scooteren til brusjan sommern 11 :g

Takk til Magnus Bentsen som tok seg bryet av å laste disse bildene opp for meg :g

Håper ikke dere blir lei dere, men her kommer flere bilder, som vår kjære Magnus Bentsen har lastet opp for meg, takker :g

Bilde
som en takk for at Magnus Bentsen lastet opp bilder for meg, kjører jeg rundt med han på nøkkelknippe mitt :D hahaha


2000 Aprilia RS 125

Bilde

Bilde

Bilde

Bilde

Bilde

Bilde

Bilde

Bilde

Bilde

Bilde

Bilde

Bilde

Bilde

Bilde

Bilde

Bilde

2007 Aprilia RS 125 i biter

Kjøpte meg en ny RS 18. Februar 2012, stor fornøyd!

Tok noen småturer i ny og ne, da det var fint vær. I starten av mars tok jeg sykkelen ut av garasjen for godt, og kjørte til alle døgnets tider.

Frem til 20. mars, da ble jeg påkjørt av en bil og både jeg og sykkelen ble vraket.


Bilde[/url]
Hva syns dere ? :)
Sist redigert av MagnusAnd den 08 mai 2013, 23:00, redigert 58 ganger totalt.
Aprilia RS 125 - 2006 - Kondemnert..
Aprilia RS 125 - 2000 - SOLGT - Til min kjære bror
Aprilia RS 125 - 2007 - Kollidert - 20/3-12
Her er syklene - viewtopic.php?f=26&t=7992 :g

Brukeravatar
Rabben
Wannabe admin
Innlegg: 1221
Registrert: 17 jun 2010, 19:48
Sted: Valdres

Re: MagnusAnd - Min Aprilia

Legg innav Rabben » 03 jan 2011, 00:15

Velkommen til forumet! Du har hatt sykt uflaks med sykkelen. Grunnen til at skiltet smelter er fordi det er for nærme eksosanlegget..
'00 Aprilia RS 125 - Streetfighter SOLGT
'03 Honda TRX400EX
Mercedes CL203, 200 kompressor

Brukeravatar
MagnusAnd
Veteran
Innlegg: 897
Registrert: 27 des 2010, 20:46
Sted: Halden
Kontakt:

Re: MagnusAnd - Min Aprilia

Legg innav MagnusAnd » 03 jan 2011, 00:18

Takk :) Åja, dumt :|
Aprilia RS 125 - 2006 - Kondemnert..
Aprilia RS 125 - 2000 - SOLGT - Til min kjære bror
Aprilia RS 125 - 2007 - Kollidert - 20/3-12
Her er syklene - viewtopic.php?f=26&t=7992 :g

Brukeravatar
Anton
Støttespiller
Innlegg: 15499
Registrert: 13 jan 2009, 15:13
Sted: Varhaug, Rogaland

Re: MagnusAnd - Min Aprilia

Legg innav Anton » 03 jan 2011, 00:18

Flott sykkel! :) Valget av modell og farge støtter jeg deg på! :D

Få fiksa litt opp i feila så blir nok alt bra skal du se! :D
Her skal det stå noe fornuftig.

Brukeravatar
MagnusAnd
Veteran
Innlegg: 897
Registrert: 27 des 2010, 20:46
Sted: Halden
Kontakt:

Re: MagnusAnd - Min Aprilia

Legg innav MagnusAnd » 03 jan 2011, 00:19

Hahaha, takk-takk :) Ja håper det !
Aprilia RS 125 - 2006 - Kondemnert..
Aprilia RS 125 - 2000 - SOLGT - Til min kjære bror
Aprilia RS 125 - 2007 - Kollidert - 20/3-12
Her er syklene - viewtopic.php?f=26&t=7992 :g

Brukeravatar
Raptor33
Gold
Innlegg: 5189
Registrert: 27 mai 2010, 20:24

Re: MagnusAnd - Min Aprilia

Legg innav Raptor33 » 03 jan 2011, 00:32

Fin sykkel! Bra du fikk laget deg en tråd :D

Brukeravatar
freddy
Gold
Innlegg: 4542
Registrert: 25 okt 2009, 15:34
Sted: bærum

Re: MagnusAnd - Min Aprilia

Legg innav freddy » 03 jan 2011, 00:38

fin sykkel :D

fiks litt på vinlinga til eksosen så smelter nokk ikke skiltet :D
rs 1999 mod: tatt cdi, 28 mm gasser og innsug, fp annleg, 130 dyse, powerfilter, rave 1

min tråd:

sitat:Nei napp meg i løken og kall meg Harrald! :lol: F*en dette ble jo døds fett! :g

Brukeravatar
MagnusAnd
Veteran
Innlegg: 897
Registrert: 27 des 2010, 20:46
Sted: Halden
Kontakt:

Re: MagnusAnd - Min Aprilia

Legg innav MagnusAnd » 03 jan 2011, 00:44

Aprilia RS 125 - 2006 - Kondemnert..
Aprilia RS 125 - 2000 - SOLGT - Til min kjære bror
Aprilia RS 125 - 2007 - Kollidert - 20/3-12
Her er syklene - viewtopic.php?f=26&t=7992 :g

Brukeravatar
MagnusAnd
Veteran
Innlegg: 897
Registrert: 27 des 2010, 20:46
Sted: Halden
Kontakt:

Re: MagnusAnd - Min Aprilia

Legg innav MagnusAnd » 03 jan 2011, 01:32

Glemte å skrive at det skal påmonteres xenonlysogså da #-o
Aprilia RS 125 - 2006 - Kondemnert..
Aprilia RS 125 - 2000 - SOLGT - Til min kjære bror
Aprilia RS 125 - 2007 - Kollidert - 20/3-12
Her er syklene - viewtopic.php?f=26&t=7992 :g

Brukeravatar
Anton
Støttespiller
Innlegg: 15499
Registrert: 13 jan 2009, 15:13
Sted: Varhaug, Rogaland

Re: MagnusAnd - Min Aprilia

Legg innav Anton » 03 jan 2011, 01:34

Den støtter jeg deg på! :D Med xenon lys blir det opp mot 2-3 ganger bedre lys, lover deg. Sinnsykt mye bedre! :D Så ser det jo bedre ut da! :D

Hvor har du handla xenon? :D
Her skal det stå noe fornuftig.

Brukeravatar
MagnusAnd
Veteran
Innlegg: 897
Registrert: 27 des 2010, 20:46
Sted: Halden
Kontakt:

Re: MagnusAnd - Min Aprilia

Legg innav MagnusAnd » 03 jan 2011, 02:05

Aprilia RS 125 - 2006 - Kondemnert..
Aprilia RS 125 - 2000 - SOLGT - Til min kjære bror
Aprilia RS 125 - 2007 - Kollidert - 20/3-12
Her er syklene - viewtopic.php?f=26&t=7992 :g

Brukeravatar
Anton
Støttespiller
Innlegg: 15499
Registrert: 13 jan 2009, 15:13
Sted: Varhaug, Rogaland

Re: MagnusAnd - Min Aprilia

Legg innav Anton » 03 jan 2011, 02:28

Aaah, skjønner. :D
Hehe, har du kontakta han eller? :D
Her skal det stå noe fornuftig.

Brukeravatar
eothein
Mekaniker
Innlegg: 364
Registrert: 07 sep 2009, 21:12
Sted: Stavern

Re: MagnusAnd - Min Aprilia

Legg innav eothein » 03 jan 2011, 02:53

Elsker 2006 Modellen med De fargene =) ( Skulle ønske jeg hadde hatt penger til en 06- Selv :P )
Utroolig pen sykkel, og blir enda bedre med Xenon :D
2002 Aprilia Rs 125 Gp - 1 <3
CDI-sperre tatt, Uplombert Luft Filter, FP anlegg, Rave 1, Carbon Reeds, 34mm VHSB Dell'Orto Gasser, 16/39 Dreving, POLINI <3, ;)
Rs'en Min:

Brukeravatar
MagnusAnd
Veteran
Innlegg: 897
Registrert: 27 des 2010, 20:46
Sted: Halden
Kontakt:

Re: MagnusAnd - Min Aprilia

Legg innav MagnusAnd » 03 jan 2011, 12:50

Nei, har ikke kontakta han ennå, venter til litt nærmere lønningsdato, så kontakter jeg han og bestiller :D
Aprilia RS 125 - 2006 - Kondemnert..
Aprilia RS 125 - 2000 - SOLGT - Til min kjære bror
Aprilia RS 125 - 2007 - Kollidert - 20/3-12
Her er syklene - viewtopic.php?f=26&t=7992 :g

Brukeravatar
ghostrider
Silver
Innlegg: 2103
Registrert: 17 aug 2010, 19:03
Sted: Sandefjord

Re: MagnusAnd - Min Aprilia

Legg innav ghostrider » 03 jan 2011, 15:30

fin sykkel du har der! gleder meg til og se mere av denne ! :)

det med at du prøvde og trille den i gang og det så vidt gikk forover er jo pga bevegelsen på stempelet inni sylinderen, men etterhvert da så tar jo motoren over.Brukeravatar
Anton
Støttespiller
Innlegg: 15499
Registrert: 13 jan 2009, 15:13
Sted: Varhaug, Rogaland

Re: MagnusAnd - Min Aprilia

Legg innav Anton » 03 jan 2011, 18:16

Her skal det stå noe fornuftig.

Brukeravatar
MSS
Gold
Innlegg: 3342
Registrert: 12 okt 2010, 00:06
Sted: Hordaland-Masfjorden
Kontakt:

Re: MagnusAnd - Min Aprilia

Legg innav MSS » 03 jan 2011, 18:48

Her jaa!

Bra du fekk til bilde delen osv ;)

Når det kjem til sykkelvalget du har gjort, kunne eg ikkje støtta deg meir :D 06en er så sjuukt deilig =P~ ! Men synd du har hatt så uflax med diverse da.. :| Men det blir sikkert bra når du får den igjen fra værktstedet :) Bra med full kasko da :D

Men synest ikkje du skal skifte setet til svart etter min smak, det fyller ut sykkelen med rødt sete synest eg :) Med tanke på farger ellers på sykkelen ;)

Men dette blir bra :D
KTM EXC 300 10
KTM EXC 125 08
BMW E39 540Ia 97

x:
Yamaha YZ 250 05
Aprilia RS 125 06

Brukeravatar
MagnusAnd
Veteran
Innlegg: 897
Registrert: 27 des 2010, 20:46
Sted: Halden
Kontakt:

Re: MagnusAnd - Min Aprilia

Legg innav MagnusAnd » 03 jan 2011, 18:58

Aprilia RS 125 - 2006 - Kondemnert..
Aprilia RS 125 - 2000 - SOLGT - Til min kjære bror
Aprilia RS 125 - 2007 - Kollidert - 20/3-12
Her er syklene - viewtopic.php?f=26&t=7992 :g

Brukeravatar
MagnusAnd
Veteran
Innlegg: 897
Registrert: 27 des 2010, 20:46
Sted: Halden
Kontakt:

Re: MagnusAnd - Min Aprilia

Legg innav MagnusAnd » 03 jan 2011, 19:07

pappa var nede om verkstdet istad, han hadde fått purring fra forsikringsselskapet for at han ikke er ferdig, hahahah :D Men han har venta på priser fra Graarud motor og sånt, så han skulle be om de på nytt, iløpet av uka :) Så den blir kanskje klar i Januar/februar engang, håper jeg ihvertfall da :g
Aprilia RS 125 - 2006 - Kondemnert..
Aprilia RS 125 - 2000 - SOLGT - Til min kjære bror
Aprilia RS 125 - 2007 - Kollidert - 20/3-12
Her er syklene - viewtopic.php?f=26&t=7992 :g

Brukeravatar
MSS
Gold
Innlegg: 3342
Registrert: 12 okt 2010, 00:06
Sted: Hordaland-Masfjorden
Kontakt:

Re: MagnusAnd - Min Aprilia

Legg innav MSS » 03 jan 2011, 19:10

Flotta da :)

Må jo ha den klar til veien er klar :g
KTM EXC 300 10
KTM EXC 125 08
BMW E39 540Ia 97

x:
Yamaha YZ 250 05
Aprilia RS 125 06

Brukeravatar
MagnusAnd
Veteran
Innlegg: 897
Registrert: 27 des 2010, 20:46
Sted: Halden
Kontakt:

Re: MagnusAnd - Min Aprilia

Legg innav MagnusAnd » 03 jan 2011, 19:11

Selvfølgelig :g
Aprilia RS 125 - 2006 - Kondemnert..
Aprilia RS 125 - 2000 - SOLGT - Til min kjære bror
Aprilia RS 125 - 2007 - Kollidert - 20/3-12
Her er syklene - viewtopic.php?f=26&t=7992 :g

Brukeravatar
pepsimaxguy
Gold
Innlegg: 2585
Registrert: 16 jun 2010, 19:33
Sted: Bergen/Åsane

Re: MagnusAnd - Min Aprilia

Legg innav pepsimaxguy » 03 jan 2011, 19:41

Utrolig fin sykkel! :g men kjip det med veltet :s Hvertfall at det var støtte velt :s
Derbi Senda x-race. Solgt.
Aprilia Rs 125. Solgt.

The Only B Word You Should Call A Girl Is Beautiful. Bitches Love To Be Called Beautiful.

Brukeravatar
MagnusAnd
Veteran
Innlegg: 897
Registrert: 27 des 2010, 20:46
Sted: Halden
Kontakt:

Re: MagnusAnd - Min Aprilia

Legg innav MagnusAnd » 03 jan 2011, 19:57

Ja. Også var det snad på setet, så jeg lurer på om nabokatta eller en annen katt har hoppa opp så den veltet eller no :x
Aprilia RS 125 - 2006 - Kondemnert..
Aprilia RS 125 - 2000 - SOLGT - Til min kjære bror
Aprilia RS 125 - 2007 - Kollidert - 20/3-12
Her er syklene - viewtopic.php?f=26&t=7992 :g

Brukeravatar
Raptor33
Gold
Innlegg: 5189
Registrert: 27 mai 2010, 20:24

Re: MagnusAnd - Min Aprilia

Legg innav Raptor33 » 03 jan 2011, 21:18

snad?

Brukeravatar
Rabben
Wannabe admin
Innlegg: 1221
Registrert: 17 jun 2010, 19:48
Sted: Valdres

Re: MagnusAnd - Min Aprilia

Legg innav Rabben » 03 jan 2011, 22:04

Skal sikkert bety sand \:D/
'00 Aprilia RS 125 - Streetfighter SOLGT
'03 Honda TRX400EX
Mercedes CL203, 200 kompressor

Brukeravatar
Raptor33
Gold
Innlegg: 5189
Registrert: 27 mai 2010, 20:24

Re: MagnusAnd - Min Aprilia

Legg innav Raptor33 » 03 jan 2011, 23:06

ahha, i see :D

Brukeravatar
Anton
Støttespiller
Innlegg: 15499
Registrert: 13 jan 2009, 15:13
Sted: Varhaug, Rogaland

Re: MagnusAnd - Min Aprilia

Legg innav Anton » 04 jan 2011, 03:22

Her skal det stå noe fornuftig.

Brukeravatar
MSS
Gold
Innlegg: 3342
Registrert: 12 okt 2010, 00:06
Sted: Hordaland-Masfjorden
Kontakt:

Re: MagnusAnd - Min Aprilia

Legg innav MSS » 04 jan 2011, 10:47

KTM EXC 300 10
KTM EXC 125 08
BMW E39 540Ia 97

x:
Yamaha YZ 250 05
Aprilia RS 125 06

Brukeravatar
Anton
Støttespiller
Innlegg: 15499
Registrert: 13 jan 2009, 15:13
Sted: Varhaug, Rogaland

Re: MagnusAnd - Min Aprilia

Legg innav Anton » 04 jan 2011, 10:59

Jaja, men tenkte liksom at 06-07 Nero modellen er helt like utseendemessig. :p Når du sa 06'en er sykt deilig, så virka det som du mente kun 06'en. Og syntes det ble litt rart når begge er helt like utseendemessig. :)
Her skal det stå noe fornuftig.

Brukeravatar
Henryk
Veteran
Innlegg: 861
Registrert: 31 des 2008, 01:38
Sted: Halden

Re: MagnusAnd - Min Aprilia

Legg innav Henryk » 04 jan 2011, 11:08

Fin sykkel :) Er du fra Halden? Hva heter du?
-Aprilia Rs 1998 FP
-Cagiva Mito (X)
-2x pocket bike

Brukeravatar
MSS
Gold
Innlegg: 3342
Registrert: 12 okt 2010, 00:06
Sted: Hordaland-Masfjorden
Kontakt:

Re: MagnusAnd - Min Aprilia

Legg innav MSS » 04 jan 2011, 16:04

Ahh no skjønner eg Anton ;)

Sa berre 06 siden han hadde det :) Men 07 er jo like deilig, som du sa så er den lik utsendemessigt ;) Så vart til at eg sa at 06 var deilig siden han hadde det :) ;)
KTM EXC 300 10
KTM EXC 125 08
BMW E39 540Ia 97

x:
Yamaha YZ 250 05
Aprilia RS 125 06

Brukeravatar
MagnusAnd
Veteran
Innlegg: 897
Registrert: 27 des 2010, 20:46
Sted: Halden
Kontakt:

Re: MagnusAnd - Min Aprilia

Legg innav MagnusAnd » 04 jan 2011, 17:01

Aprilia RS 125 - 2006 - Kondemnert..
Aprilia RS 125 - 2000 - SOLGT - Til min kjære bror
Aprilia RS 125 - 2007 - Kollidert - 20/3-12
Her er syklene - viewtopic.php?f=26&t=7992 :g

Brukeravatar
Henryk
Veteran
Innlegg: 861
Registrert: 31 des 2008, 01:38
Sted: Halden

Re: MagnusAnd - Min Aprilia

Legg innav Henryk » 04 jan 2011, 17:02

åja :) Det er deg ja!
-Aprilia Rs 1998 FP
-Cagiva Mito (X)
-2x pocket bike

Brukeravatar
MagnusAnd
Veteran
Innlegg: 897
Registrert: 27 des 2010, 20:46
Sted: Halden
Kontakt:

Re: MagnusAnd - Min Aprilia

Legg innav MagnusAnd » 04 jan 2011, 18:30

Hvorfor selger du sykkelen din Henryk? Kjøpt deg ny? :)
Aprilia RS 125 - 2006 - Kondemnert..
Aprilia RS 125 - 2000 - SOLGT - Til min kjære bror
Aprilia RS 125 - 2007 - Kollidert - 20/3-12
Her er syklene - viewtopic.php?f=26&t=7992 :g

Brukeravatar
Anton
Støttespiller
Innlegg: 15499
Registrert: 13 jan 2009, 15:13
Sted: Varhaug, Rogaland

Re: MagnusAnd - Min Aprilia

Legg innav Anton » 04 jan 2011, 18:51

Han skal kjøpe seg Cagiva Mito, ettersom jeg har skjønt. :D
Her skal det stå noe fornuftig.

Brukeravatar
MagnusAnd
Veteran
Innlegg: 897
Registrert: 27 des 2010, 20:46
Sted: Halden
Kontakt:

Re: MagnusAnd - Min Aprilia

Legg innav MagnusAnd » 04 jan 2011, 19:49

åja, ny eller brukt, vet du det ? :)
Aprilia RS 125 - 2006 - Kondemnert..
Aprilia RS 125 - 2000 - SOLGT - Til min kjære bror
Aprilia RS 125 - 2007 - Kollidert - 20/3-12
Her er syklene - viewtopic.php?f=26&t=7992 :g

Brukeravatar
Anton
Støttespiller
Innlegg: 15499
Registrert: 13 jan 2009, 15:13
Sted: Varhaug, Rogaland

Re: MagnusAnd - Min Aprilia

Legg innav Anton » 04 jan 2011, 20:06

Brukt. :)
Denne var det visst han hadde titta på:
http://www.finn.no/finn/mc/used/object? ... e=25488037 :)
Her skal det stå noe fornuftig.

Brukeravatar
MagnusAnd
Veteran
Innlegg: 897
Registrert: 27 des 2010, 20:46
Sted: Halden
Kontakt:

Re: MagnusAnd - Min Aprilia

Legg innav MagnusAnd » 04 jan 2011, 20:26

Syns RS'n hans er mye kulere/finere enn den as, men det er jo min mening. Har jo sett sykkelen hans face to bike også, den er rå! Men ofc er mijn råere O:) 06/07 er bare nydelige (L) :g
Aprilia RS 125 - 2006 - Kondemnert..
Aprilia RS 125 - 2000 - SOLGT - Til min kjære bror
Aprilia RS 125 - 2007 - Kollidert - 20/3-12
Her er syklene - viewtopic.php?f=26&t=7992 :g

Brukeravatar
StianF
Lærling
Innlegg: 249
Registrert: 15 sep 2010, 15:30
Sted: Østfold, Halden

Re: MagnusAnd - Min Aprilia

Legg innav StianF » 05 jan 2011, 14:46

Hmm.. enda en RS i halden?
Blir for mange RSer her i Halden nå syns jeg.. ;p
Aprilia RS 125, 2003 SBK FP
~ FP-anlegg, powerfilter, Racing CDI, RAVE2 ~

Brukeravatar
MagnusAnd
Veteran
Innlegg: 897
Registrert: 27 des 2010, 20:46
Sted: Halden
Kontakt:

Re: MagnusAnd - Min Aprilia

Legg innav MagnusAnd » 05 jan 2011, 17:14

Hahah, de er kulest ;)
Aprilia RS 125 - 2006 - Kondemnert..
Aprilia RS 125 - 2000 - SOLGT - Til min kjære bror
Aprilia RS 125 - 2007 - Kollidert - 20/3-12
Her er syklene - viewtopic.php?f=26&t=7992 :g

Brukeravatar
Raptor33
Gold
Innlegg: 5189
Registrert: 27 mai 2010, 20:24

Re: MagnusAnd - Min Aprilia

Legg innav Raptor33 » 05 jan 2011, 19:01

Nye modellen 06-07:D

Gamle modellen 05 :D

Brukeravatar
MagnusAnd
Veteran
Innlegg: 897
Registrert: 27 des 2010, 20:46
Sted: Halden
Kontakt:

Re: MagnusAnd - Min Aprilia

Legg innav MagnusAnd » 05 jan 2011, 19:24

Aprilia RS 125 - 2006 - Kondemnert..
Aprilia RS 125 - 2000 - SOLGT - Til min kjære bror
Aprilia RS 125 - 2007 - Kollidert - 20/3-12
Her er syklene - viewtopic.php?f=26&t=7992 :g

Brukeravatar
Raptor33
Gold
Innlegg: 5189
Registrert: 27 mai 2010, 20:24

Re: MagnusAnd - Min Aprilia

Legg innav Raptor33 » 09 jan 2011, 01:07

Hvis det gjelder den gamle modellen så liker jeg best 05 designet (Løvene). På det nye liker jeg best 06-07 Designet, dekalene altså. ;)

Brukeravatar
MagnusAnd
Veteran
Innlegg: 897
Registrert: 27 des 2010, 20:46
Sted: Halden
Kontakt:

Re: MagnusAnd - Min Aprilia

Legg innav MagnusAnd » 09 jan 2011, 01:42

Åja, sånn ja :D Skjønte det nå :)
Aprilia RS 125 - 2006 - Kondemnert..
Aprilia RS 125 - 2000 - SOLGT - Til min kjære bror
Aprilia RS 125 - 2007 - Kollidert - 20/3-12
Her er syklene - viewtopic.php?f=26&t=7992 :g

Brukeravatar
AleksanderK
Webmaster
Innlegg: 3899
Registrert: 28 jul 2009, 22:43
MC: Ingen
Sted: Bergen

Re: MagnusAnd - Min Aprilia

Legg innav AleksanderK » 09 jan 2011, 01:46

Fin sykkel :g Må få ordnet opp i de skadene. Ta godt vare på den, og påkost den det den trenger, når den trenger det. Sluttet å lage 2taktere vettu. :)
//Webmaster på Apriliaforum


Brukeravatar
MagnusAnd
Veteran
Innlegg: 897
Registrert: 27 des 2010, 20:46
Sted: Halden
Kontakt:

Re: MagnusAnd - Min Aprilia

Legg innav MagnusAnd » 09 jan 2011, 01:48

Takk takk :D Ja det skal jeg! Kan ikke la en slik skjønn skapning gå vekk :)
Aprilia RS 125 - 2006 - Kondemnert..
Aprilia RS 125 - 2000 - SOLGT - Til min kjære bror
Aprilia RS 125 - 2007 - Kollidert - 20/3-12
Her er syklene - viewtopic.php?f=26&t=7992 :g

Brukeravatar
henrikhaga
Bronze
Innlegg: 1919
Registrert: 23 aug 2010, 17:30
Sted: Hommersåk, Sandnes, Rogaland

Re: MagnusAnd - Min Aprilia

Legg innav henrikhaga » 09 jan 2011, 14:06

Fin sykkel du har! :D
Synd med det som har skjedd da...

Håper på en ny update med bilder snart da! :D \:D/
"Fear Nothing, Risk Everything!"

Brukeravatar
Henryk
Veteran
Innlegg: 861
Registrert: 31 des 2008, 01:38
Sted: Halden

Re: MagnusAnd - Min Aprilia

Legg innav Henryk » 12 jan 2011, 23:58

Hvilken verksted har du egentlig sykkelen på Magnus? :)
-Aprilia Rs 1998 FP
-Cagiva Mito (X)
-2x pocket bike

Brukeravatar
MagnusAnd
Veteran
Innlegg: 897
Registrert: 27 des 2010, 20:46
Sted: Halden
Kontakt:

Re: MagnusAnd - Min Aprilia

Legg innav MagnusAnd » 13 jan 2011, 00:02

Halden maskin, eller hva det heter ;) nede i byen, sentrum. Vet du hvor jeg mener da, eller må jeg gi noen flere detaljer ? :)
Aprilia RS 125 - 2006 - Kondemnert..
Aprilia RS 125 - 2000 - SOLGT - Til min kjære bror
Aprilia RS 125 - 2007 - Kollidert - 20/3-12
Her er syklene - viewtopic.php?f=26&t=7992 :g

Brukeravatar
Henryk
Veteran
Innlegg: 861
Registrert: 31 des 2008, 01:38
Sted: Halden

Re: MagnusAnd - Min Aprilia

Legg innav Henryk » 13 jan 2011, 15:24

ja, vet hvor det er :) og det er helt sinsykt dyrt der!
-Aprilia Rs 1998 FP
-Cagiva Mito (X)
-2x pocket bike


Gå tilbake til «Din tråd»

Hvem er online

Brukere i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 6 gjester